Életjobbító Tanfolyamok

Az “Egyszer fenn, egyszer lenn” állapot legyőzése az életben.

Amikor hirtelen elkezd hibákat elkövetni, vagy ostobaságokat csinál, azt okozza valami. Amikor boldog, és jól érzi magát, és minden látható ok nélkül hirtelen elkezdi levertnek érezni magát, azt is valaki okozza.
Tud róla, hogy meghatározott személyiségtípusok léteznek? Azok, akik jót akarnak
az embereknek, és azok, akik rosszindulatúak.
Ha tapasztalt már valaha érzelmi hullámvasutazást, vagy egyszer fenn, egyszer lenn érezte magát az életben, lehet, hogy valaki az ön környezetében elnyomta
önt – lehengerelte, vagy megpróbálta kisebbé tenni.


 

Személyes értékek és integritás

Az, aki becsületes és egyenes, többet ér el, és gyorsabban valósítja meg a céljait, mint az, aki becstelen és zárkózott. A saját eszményeinkhez való hűség biztos út a sikerhez. De hogyan marad az ember hű hozzájuk?

Ismerje meg annak okait, hogy az emberek miért veszítik el személyes integritásukat, és miért húzódnak vissza másoktól. Fedezze fel az eszközöket, amelyekkel jobbra fordíthatja az életét, és boldogabbá, eredményesebbé és sikeresebbé válhat.


 

Hogyan javítsuk a kapcsolatainkat másokkal?

Vannak bizonyos konkrét tényezők, amelyek minden emberi kapcsolatban közösek,
legyen az a kapcsolat családi vagy üzleti, alkalmi vagy bensőséges, rövid távú vagy hosszú időre szóló. Ha ismeri ezeket az összetevőket, és tudja, hogyan használja őket, képes lesz arra, hogy affinitást, támogatást és csodálatot adjon és kapjon, ez pedig egy valóban pozitív kapcsolatot eredményez.

Van azonban még egy konkrét tényező, amely minden vita vagy zaklatottság mélyén megtalálható. Ha ismeri ezt a tényezőt és az alkalmazásának a pontos lépéseit, akkor bármilyen nézeteltérést meg tud oldani, és helyre tudja állítani a megértést és a harmóniát.


 

Ismerje fel, kiben bízhat

Az ön túlélése múlik azon, hogy tudja, kiben bízhat. De hogyan ismerheti fel, kik az igazi barátai? Hogyan állapíthatja meg, hogy valaki a segítségére lesz-e egy közös vállalkozás sikerre vitelében?
Előre lehet jelezni valahogy a viselkedést? Igen. Az emberi viselkedésnek vannak alapvető elemei. Ha ismeri ezeket, betekintést nyerhet embertársai viselkedésébe, és egyszerűen azáltal, hogy megfigyeli, hogyan cselekednek az emberek, mindent tudni fog róluk.


 

Hogyan tegyünk szert önbizalomra?

Az önbizalom olyan dolog, amiből a legtöbb ember többet szeretne, de nem biztos
benne, hogyan tegyen szert rá, vagy honnan vegye. korábban jobban bízott saját magában? Szeretné erősíteni az önbizalmát?
Az önbizalma növeléséhez meg kell értenie, hogy mi ronthatja a saját magáról alkotott véleményét. Ha tudja, miért történik ez, akkor tehet valamit a helyzet visszafordítása érdekében, és újból kiépítheti az önbizalmát.


 

 

Hogyan váljunk motiválttá?

A céljai eléréséhez rendelkeznie kell személyes hajtóerővel – és aktívan cselekednie is kell. Felül kell kerekednie az akadályokon, és továbbra is előre kell haladnia. Tehát a sikerhez szükség van saját személyes motivációra. Akkor miért halogatjuk a dolgokat olyan gyakran? és miért van az, hogy néha végül nem csinálunk semmit? Esetenként miért halogatunk egyszerű dolgokat is addig, amíg vészhelyzet nem alakul ki?

A Hogyan váljunk motiválttá? tanfolyam választ ad ezekre a kérdésekre. Megmutatja önnek, hogyan kerekedjen felül az akadályokon, amelyek meggátolják valaminek az elvégzésében. Megadja a tudást, amellyel ön egyszerűbbé és élvezetesebbé teheti a munkát, és így motiváltabbá válhat.


 

Az élet formulái

Ha megromlanak a személyes kapcsolatai, mit tegyen? Ha adósságai vannak, hogyan kezelje őket? Ha a munkahelyén rosszabbra fordulnak a dolgok, hogyan tudja őket rendbe hozni? Vannak pontos formulák ezekre a helyzetekre, és minden más helyzetre is – pontos lépések, amelyek természeti törvényeken alapulnak, és minden alkalommal működnek.

Tudja meg, hogyan tehet szert teljes kontrollra bármely állapot vagy körülmény felett. Ismerje meg azokat a gyakorlati formulákat, amelyek visszájára fordítják a rossz állapotokat, a jó állapotokat pedig megerősítik.


 

A szcientológia szervezési eszközeivel a siker felé

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy ha jobban meg lennének szervezve a dolgok, akkor az embereknek jobb életük lenne. A szervezés a személyes siker kulcsfontosságú és gyakran hiányzó tényezője. Nélkülözhetetlen egy család vagy csoport sikeréhez is. Céljaink eléréséhez, bármilyen nagyok vagy kicsik legyenek is azok, szükség van a szervezés ismeretére.

A Szcientológia szervezési eszközeivel a siker felé tanfolyam megmutatja önnek, hogy hogyan tudja a leghatékonyabban kézben tartani az idejét, és hogyan állíthatja a tevékenységeit logikus sorrendbe ahhoz, hogy elvégezzen dolgokat.


 

Hatékony időgazdálkodás

A nagy sebességű számítógépek és szupergyors kommunikációs vonalak világában az elavult adminisztrációs rendszerek nem működnek. Tehát hogyan tud lépést tartani? A gyorsabb berendezések lehetnek az egyik megoldás. De a gépek önmagukban nem jelentenek teljes választ.

Minden gép mögött ott van egy valódi, élő személy. Minden sikeres vállalkozás vagy tevékenység mögött ott van valaki, aki legalább egy kicsit ismeri a szervezést és a tervezést.A Hatékony időgazdálkodás tanfolyam megmutatja önnek, hogy hogyan lehet többet elvégezni kevesebb idő alatt a hatékonyság alapelveinek felhasználásával. Sok embernek fogalma sincs erről. Ez a tanfolyam megmutatja ennek mikéntjét.


 

Célok kitűzése és elérése

Ha nincsenek céljai és álmai, akkor elveszettnek érezheti magát az életben. Azok az emberek, akik nem dolgoznak aktívan egy cél elérésén, boldogtalanok. ki vannak téve a modern világ minden stresszének. Mégis, túl gyakran megesik az, hogy az emberek kitűznek célokat, ám hiába dolgoznak rajtuk, mégsem érik el őket. Miért van ez? Mi a megoldás?

A Célok kitűzése és elérése tanfolyam megválaszolja ezeket a kérdéseket. Megmutatja önnek, hogyan tűzzön ki egy célt, és megadja az eléréséhez szükséges pontos lépéseket.


 

Hatékony vezetés a szcientológia eszközeivel

Miért tisztelnek és támogatnak az emberek valakit vezetőként, míg másokat figyelmen kívül hagynak, vagy megvetik őket? Miért van az, hogy az egyik ügyvezető jó pénzügyi eredményeket ér el a vállalatánál, és jól fizetett munkatársakat alkalmaz, míg egy másik erőlködik vagy elbukik? A sorson múlik? A szerencsén? A sikeres ügyvezetők valami különleges tehetséggel rendelkeznek?

A Hatékony vezetés a Szcientológia eszközeivel tanfolyam megválaszolja ezeket a kérdéseket, és leírja a vezetés valódi törvényeit.


 

Pénzügyi nehézségek leküzdése a szcientológia eszközeivel

Az ön életét pénzügyi vészhelyzetek sújtják? Ha azon kapja magát, hogy a figyelme a pénzügyeken van, nem pedig azon, hogy a legteljesebb módon élje az életet, ez a tanfolyam olyan eszközöket nyújt önnek, amelyekkel elindulhat a túléléshez és a boldogsághoz vezető úton.

A Pénzügyi nehézségek leküzdése a Szcientológia eszközeivel tanfolyam megmutatja önnek, hog yan tudja átvenni a kontrollt egy pénzügyi krízis felett, és hogyan tudja hatékonyan kezelni, legyen az kicsi, vagy látszólag nagy. Ahhoz is megadja az eszközöket, hogy már eleve meg is akadályozza az ilyen vészhelyzetek bekövetkezését. Ezek az alapelvek, amelyek a szervezetekkel kapcsolatos tapasztalatokra épülnek, befolyásolják bármely és bármilyen méretű tevékenység pénzügyeit, sőt ugyanúgy érvényesek a személyes pénzügyekre is. Ezek használatával felszabadíthatja a figyelmét, és arra fordíthatja, ami a legfontosabb önnek az életben.


 

Szcientológia eszközök a pénzügyi biztonság eléréséhez

Van megoldás arra, hogy mindazt ki tudja hozni az életből, amit csak akar. Van mód arra, hogy megszabadítsa magát az ügyei kezelésének taposómalmától, és kezelje az áremelkedésekkel járó megpróbáltatásokat. Végül is az ön boldogsága és szellemi céljai múlnak ezen. Amikor tudja, hogyan, akkor ellenállóvá tudja tenni magát a pénzügyi nehézségekkel szemben. Így még akkor is, ha pénzügyi krízissel néz szembe, gyorsan rendbe hozhatja azt.

A Szcientológia eszközök a pénzügyi biztonság eléréséhez tanfolyam megadja önnek a pénzügyi alapelveket, amelyek bármekkora szervezetre vagy bármely egyénre érvényesek. A biztonság megteremtésével az élet magasabb szintű céljainak szentelheti magát.


 

A pénzügyi siker szcientológia alapelvei

Ön is teljes és boldog életet akar élni, és szabad akar lenni? A nagyobb bőség az életet kevésbé megterhelővé teszi, és nagyobb megelégedettséget nyújt. De hogyan érheti ezt el? Ezekre a kérdésekre alapvető természeti törvények adnak választ, A pénzügyi siker Szcientológia alapelvei tanfolyamon pedig megismerheti a törvényeket, amelyek elvezetnek a pénzügyi sikerhez, és ezen keresztül a saját céljai eléréséhez. Az ön túlélése fontos saját magának, a családjának és azoknak, akik számítanak önre. A siker alapelveinek ismerete és alkalmazása a segítségére lesz abban, hogy segíthesse azokat, akik a legfontosabbak önnek.


 

Hogyan teremtsünk sikeres házasságot

Amikor egy olyan fontos utazásba kezd, mint a házasság, bizonyos dolgokat tudnia kell. Ezek ismeretében útjuk sikeres lehet.Minden sikeres házasság alapelvekre épül. Ha rendelkeznek a házasság során felmerülő nehézségek kezelésének eszközeivel, és azt is tudják, hogyan használják őket, képesek lesznek egy életre szóló, boldog kapcsolat megteremtésére.

 


 

Hogyan tartsunk fenn egy boldog házasságot?

Min múlik a boldog kapcsolat? Milyen összetevőkre van szükség ahhoz, hogy a kapcsolatuk élettel teli legyen és sok örömet okozzon? Mit tehetnek azért, hogy házasságuk tartós legyen?A házasságok száma nagyobb a válásokénál, a kettő közötti különbség azonban csökken. A társadalom számos problémája manapság a tönkrement házasságokból származik, ön azonban tehet azért, hogy az önök házassága soha ne induljon el a lejtőn.

Az élet alapvető törvényei a házasságra is érvényesek. Van mód a szeretetük megerősítésére, és egy olyan kapcsolat felépítésére, amely minden múló nappal csak erősödik.


 

Egy házasság megmentése

Amikor úgy tűnik, hogy egy házasság a katasztrófa felé tart, hogyan lehet segíteni? Ha egy házaspár folyamatosan veszekszik, mit lehet tenni? és ha már az egyikük azon gondolkodik vagy mindketten azon gondolkodnak, hogy különválnak, és a házasság már zátonyra futott, hogyan lehet a dolgot visszafordítani?

L. Ron Hubbard elkülönítette annak pontos okait, hogy miért bomlanak fel a házasságok, miért csökken le egyre jobban a kommunikáció két ember között és miért próbál távozni a házasság egyik résztvevője. Tudja meg, hogyan menthető meg egy ilyen szerencsétlen helyzet.


 

Hogyan legyen boldog kisbabánk?

Nincs olyan szülő, aki ne akarna mindent megtenni a gyerekéért, amit csak tud, a fogamzástól a születésen és a csecsemőkoron át, hogy a gyermek élete a lehető legjobban kezdődjön.

De mit tegyen az anya? Mit ne tegyen semmiképpen? és mit kell tudnia egy apának, hogy jó szülő lehessen?

A szülőknek tudniuk kell, mi lehet hatással a születendő gyerekre. Ha a gyerek olyan dolgokra emlékszik, amelyek a születése előtt történtek, mit tegyenek a szülők, ha a legjobbat akarják a gyereknek?


 

Sikeres gyereknevelés

A szülők a tőlük telhető legtöbbet nyújtják a gyerekeik felnevelése során, de legtöbben úgy találják, hogy ez próba szerencse dolga.

Hogyan kellene nevelniük a szülőknek a gyerekeiket, hogy segítsenek nekik kifejleszteni a saját öndeterminizmusukat, a kezdeményezőkészségüket és a konstruktív döntésre való képességüket? Milliónyi véleményt hallunk arról, hogy hogyan kéne ezt tenni, de léteznek-e olyan józan alapelvek, amelyekben tényleg megbízhatunk? Ennek a tanfolyamnak az anyagai tartalmazzák a választ a fenti kérdésekre.


 

Hogyan neveljünk sikeresen tizenéveseket?

Tizenéves gyermekeink felnevelése nem feltétlenül kell hogy küszködés legyen. Valójában az egyik legtöbbet nyújtó és legnagyobb beteljesülést jelentő élmény lehet. De mivel a gyerekekhez nem jár használati útmutató, amikor a világra jönnek, a kérdés továbbra is fennáll: Hogyan? Mit tehet ön, hogy a legnagyobb segítségükre legyen, hogy boldog, egészséges és becsületes állampolgár legyen belőlük?

Tanulja meg annak alapelveit, hogy hogyan kell tizenéveseket nevelni! Hogyan tudja ön megadni nekik azt a szilárd hátteret, amelyre alapozva fel tudnak nőni, és sikeresek tudnak lenni? Ez a tanfolyam bemutatja.

Tanfolyamra jelentkezéshez hívja a 30/370-7305-ös számot,
vagy jöjjön el személyesen az Átrium Üzletház I. emeletére – 32. ajtó
Nyíregyháza, Rákóczi u. 18-20.
Nyitva tartás: H-P, 
Szombat  09.00 – 21.00,
Vasárnap: 9.00 – 17.30